Veiledning til frakoblet modus iOS og Android

Frakoblet modus – iOS

På Min Kino kan du se innhold på iPhone og iPad selv om du ikke er koblet til. Det betyr at du kan se utvalgte serier og filmer uten å ha internettforbindelse så lenge du har lastet ned innholdet på forhånd.

Når du laster ned innhold, blir det tilgjengelig på enheten din i 30 dager. Etter 30 dager vil innholdet fjernes av rettighetsmessige årsaker, men du kan alltid laste det ned igjen.

Slik henter du innhold til frakoblet bruk:

• Åpne menyen øverst til venstre.
  • Lås opp foreldrelåsen ved å holde fingeren på låsen i tre sekunder, og klikk deretter igjen.
  • Gå til «Frakoblet innhold».
  • Velg innhold fra de tilgjengelige kategoriene, og klikk på den grønne knappen med pilen.
  • Når hjulet ikke lenger lastes inn, er innholdet lastet ned til enheten din.
  • For å vise innholdet i frakoblet tilstand, må du slå på «Frakoblet tilstand». Deretter kan du gå til innholdet når du er frakoblet ved hjelp av karusellen.

Slik fjerner du frakoblet innhold fra enheten din:

• Åpne menyen øverst til venstre.
  • Lås opp foreldrelåsen ved å holde fingeren på låsen i tre sekunder, og klikk deretter igjen.
  • Gå til «Frakoblet innhold».
  • Gå til kategorien som har det nedlastede innholdet.
  • Klikk på den røde knappen med søppelkurven for å fjerne innholdet fra enheten.

Husk at Frakoblet modus kun er tilgjengelig i iOS 10.0 eller nyere.

Frakoblet modus – Android

På Min Kino kan du se innhold på din Android-enhet selv om du ikke er koblet til. Det betyr at du kan se utvalgte serier og filmer uten å ha internettforbindelse så lenge du har lastet ned innholdet på forhånd.

Når du laster ned innhold, blir det tilgjengelig på enheten din i 30 dager. Etter 30 dager vil innholdet fjernes av rettighetsmessige årsaker, men du kan alltid laste det ned igjen.

Slik henter du innhold til frakoblet bruk:

• Lås opp foreldrelåsen ved å holde fingeren på i-en nede til høyre i tre sekunder, og klikk deretter igjen.
  • Gå til «Last ned».
  • Velg innhold fra de tilgjengelige kategoriene, og klikk på den grønne knappen med pilen.
  • Når fremdriftslinjen er ferdiglastet, er innholdet lastet ned, og det vises en hake.
  • For å vise innholdet i frakoblet tilstand, må du slå på «Frakoblet tilstand». Deretter kan du lukke menyen og gå til innholdet når du er frakoblet ved hjelp av karusellen.

Slik fjerner du frakoblet innhold igjen:

• Lås opp foreldrelåsen ved å holde fingeren på i-en nede til høyre i tre sekunder, og klikk deretter igjen.
  • Gå til «Mine nedlastinger».
  • Klikk på søppelkurven for å fjerne innholdet fra enheten.  Det er ingen begrensninger på hvor mange episoder du kan laste ned. Det avhenger av plassen på enheten din.

Husk at Frakoblet modus kun er tilgjengelig i Android versjon 5.0.3 eller nyere.

Vanlige spørgsmål

Hvor mye plass tar en episode?

Det varierer siden lengden på episoder varierer fra ca. 1 minutt til ca. 45 minutter.

Hvorfor er ikke alt innhold tilgjengelig frakoblet?

Min Kino har ikke rettigheter til å vise alle filmer og serier frakoblet, men vi sørger for at så mye innhold som mulig er tilgjengelig frakoblet.

Kan jeg se innholdet i utlandet?

Ja, hvis du har lastet ned innholdet i Norge, kan du bruke det frakoblet i hvilket som helst land innenfor de 30 dagene som innholdet er tilgjengelig.

Er innholdet tilgjengelig frakoblet på alle enhetene mine?

Hvis det vises et WiFi-ikon med strek over på forsiden av appen, betyr det at du har valgt at appen skal være i frakoblet modus. Hvis du ikke lenger ønsker å være i frakoblet modus, kan du gå inn i menyen og slå av «Frakoblet modus».

Hvor lenge er innholdet tilgjengelig?

Av rettighetsmessige årsaker kan ikke innholdet ligge lenger enn 30 dager om gangen. Hvis du vil ha innholdet tilgjengelig frakoblet etter 30 dager, kan du laste det ned igjen.

Er innholdet tilgjengelig frakoblet på alle enhetene mine?

Innholdet er kun tilgjengelig på enheten det er lastet ned til. Hvis du vil ha innholdet tilgjengelig frakoblet på flere enheter, må du laste det ned til hver enkelt enhet.

Hvordan vet jeg om jeg er i frakoblet modus?

Hvis det vises et WiFi-ikon med strek over på forsiden av appen, betyr det at du har valgt at appen skal være i frakoblet modus. Hvis du ikke lenger ønsker å være i frakoblet modus, kan du gå inn i menyen og slå av «Frakoblet modus».