Hvordan henter jeg mitt Min Kino-abonnement som er opprettet via iTunes?

Denne funksjonen er bare relevant hvis du har kjøpt Min Kino via iTunes, og på den måten allerede har et gyldig abonnement hos Min Kino.

Når du oppretter et abonnement via iTunes, knyttes abonnementet ditt til Apple-id-en din. Det betyr at du kan hente abonnementet ditt direkte i appen til iPad/iPhone.

Gjør følgende for å hente abonnementet ditt:

• Åpne Min Kino-appen på den Apple-enheten som du er pålogget med den Apple ID-en som Min Kino-abonnementet ditt er kjøpt med via iTunes.
  • Klikk på menyen (de tre strekene i venstre hjørne).
  • Hvis du er logget inn, må du åpne foreldrelåsen, klikke på «Konto» og deretter «Logg ut» i høyre hjørne.
  • Klikk på «Få tilgang».
  • Klikk på «Eksisterende kunde».
  • Klikk på «Gjenopprett abonnement».
  • Nå hentes abonnementet ditt fra iTunes. Klikk på «OK».
  • Nå må du opprette en bruker. Skriv inn e-postadressen og passordet du vil bruke for å logge deg inn.
  • Nå har du hentet ditt Min Kino-abonnement og knyttet en bruker til abonnementet. Derfor kan du heretter bruke ditt Min Kino-abonnement på alle enhetene hvor Min Kino er tilgjengelig ved å logge deg inn med e-postadressen og passordet du valgte.
  • OBS! Du kan alltid bare foreta ett kjøp av Min Kino-abonnement med den samme Apple-id-en. Du kommer derfor aldri til å betale dobbelt, hvis du ikke bruker forskjellige Apple-id-er.
  • Hvis filmene fortsatt er låste eller du ikke husker brukeropplysningene dine, kan du sende oss en e-post.