Hva gjør jeg hvis jeg har betalt, men filmene fortsatt er låst?

Hvis du opplever problemer med å åpne de låste filmene, er det et par ting det alltid er lurt å sjekke.

Først og fremst er det alltid viktig at du er logget på med de riktige brukeropplysningene når du vil bruke Min Kino. Du kan eventuelt ha logget deg ut ved en feil, så kontroller alltid dette først.

Det er også en god idé å sjekke internettforbindelsen. Du kan teste internetthastigheten ved å trykke på denne lenken.

Hvis du opplever problemer med et iOS-produkt (iPad/iPhone)

Hvis du har opprettet et abonnement via iTunes, er abonnementet ditt tilknyttet Apple-id-en din. Det betyr at du kan hente abonnementet ditt direkte i appen til iPad/iPhone. Du henter abonnementet ditt ved å åpne appen til iPad/iPhone og klikke på en låst film.

Deretter velger du Allerede abonnent nederst i høyre hjørne. Velg Hent abonnement og logg deg på med Apple-id-en din. Hvis du har angitt den samme Apple-id-en som du kjøpte abonnementet gjennom, skal du nå ha ubegrenset tilgang til filmene.

OBS: Hvis du vil bruke abonnementet på en annen iOS-enhet uten tilknytning til Apple-id-en din, må du først opprette en bruker. Det gjør du ved å åpne appen fra enheten du brukte da du kjøpte abonnementet, klikke på det lille i-ikonet og velge Opprett bruker. Deretter kan du logge inn på andre enheter.

Hvis du opplever problemer på datamaskin

På www.minkino.com kan du trykke på Hjelp nederst i venstre hjørne og sende oss en e-post der du beskriver problemet du opplever.

Vi vil forsøke å hjelpe deg så raskt som mulig, og innen 48 timer.