Hva gjør jeg hvis filmene laster lenge eller hakker under avspilling?

Hvis du har problemer med at filmen ikke starter, eller at den laster lenge, kan du prøve følgende, i henhold til hvordan du bruker Min Kino:

På datamaskin eller Android

Klikk på verktøyikonet i filmavspilleren. Her velger du en lavere oppløsning.

På iPad/iPhone

I appen på Apple-produkter skjer det en automatisk tilpassing av filmens kvalitet, som blant annet er avhengig av hvor god internettforbindelse du har. Hvis kvaliteten ikke er optimal til tross for god internettforbindelse, må du først og fremst kontrollere at du har oppdatert til den nyeste versjonen av Min Kino. Dette kan du sjekke i App Store under fanen Oppdateringer.

Alternativt kan det hjelpe å lukke andre åpne apper samt å starte Min Kino-appen på nytt. Dette kan du gjøre på følgende måte:

• Logg ut av Min Kino og gå ut av appen, slik at du kommer til skrivebordet på iPad-en/iPhone-en din.
  • Klikk raskt på hjem-knappen på iPhone-en/iPad-en.
  • På skjermen vises en meny med en rekke ikoner, deriblant apper som er aktive. Dra fingeren mot høyre for å bla i aktive apper.
  • Finn Min Kino, hold fingeren på den og dra den oppover slik at den forsvinner – gjør eventuelt det samme med andre aktive apper.
  • Klikk på Hjem-knappen.
  • Start Min Kino på nytt, og logg på.

Er du i tvi om du har en god internettforbindelse, så test den ved å trykke på denne lenken.

Hvis du fortsatt har problemer med å spille av film, kan du sende oss en supportmelding.