Hva betyr Hent abonnement?

Denne funksjonen er bare relevant hvis du har kjøpt Min Kino via iTunes, og på den måten allerede har et gyldig abonnement hos Min Kino.

Når du oppretter et abonnement via iTunes, knyttes abonnementet ditt til Apple-id-en din. Det betyr at du kan hente abonnementet ditt direkte i appen til iPad/iPhone. Du henter abonnementet ditt ved å åpne appen til iPad/iPhone og kontrollere at du er logget av. Når du er logget av, klikker du på en låst film og velger Allerede Abonnent nederst i høyre hjørne.

Velg Hent abonnement og logg deg på med Apple-id-en din. Hvis du har angitt den samme Apple-id-en som du kjøpte abonnementet gjennom, skal du nå ha ubegrenset tilgang til filmene.

Hvis filmene fortsatt er låste eller du ikke husker brukeropplysningene dine, kan du sende oss en supportmelding.

OBS! Du kan alltid bare foreta ett kjøp av Min Kino-abonnement med den samme Apple-id-en. Du kommer derfor aldri til å betale dobbelt, hvis du ikke bruker forskjellige Apple-id-er.