Hvorfor skal jeg opprette en bruker?

For å se Min Kino ber vi deg om å registrere deg som bruker med e-postadressen din og et selvvalgt passord, det er ID-en til abonnementet ditt. Når du har opprettet en bruker hos Min Kino, får du muligheten til å logge inn på flere enheter om gangen. Samtidig kan vi hjelpe deg på en bedre måte hvis du skulle oppleve problemer med Min Kino. Vi sender deg dessuten gode tilbud og siste nytt fra Min Kino, hvis du er interessert i det.