Hvor kan jeg se Min Kino?

På datamaskin

Hvis du vil se film på en datamaskin, åpner du www.minkino.com. Her logger du deg på øverst i høyre hjørne. Da får du ubegrenset tilgang til alle filmene via datamaskin – så sant du har et aktivt abonnement.

• Operativsystem
    - Windows/PC: Windows XP, Windows Vista, Windows 8 eller nyere
    - Mac OS: Apple Mac OS X 10.5 eller nyere

• Browsere på Windows/PC
    - Internet Explorer 10 eller nyere
    - Safari 9 eller nyere
    - Firefox 55 eller nyere
    - Google Chrome 59 eller nyere

• Browsere på Mac OS
    - Safari 9 eller nyere
    - Firefox 55 eller nyere
    - Google Chrome 59 eller nyere (Google Chrome understøttes kun af Mac OS X 10.6 eller nyere)

På Android-produkter

På Android-produkter henter du Min Kino via Google Play. Deretter kan du åpne appen, klikke på det lille i-ikonet nederst i høyre hjørne og logge på med de valgte brukeropplysningene dine.

- Android 5.0 eller nyere (for å bruke frakoblet modus kreves Android 5.0.3 eller nyere)

På iPad/iPhone

På disse enhetene henter du Min Kino-appen via App Store. Deretter kan du åpne appen, klikke på det lille i-ikonet nederst i høyre hjørne og logge på med de valgte brukeropplysningene dine.

Hvis abonnementet ditt er opprettet via iTunes, kan du alternativt velge å hente abonnementet ditt gjennom Apple-id. Se hvordan under Hva gjør jeg hvis jeg har betalt, men filmene fortsatt er låst?

- iOS 9 eller nyere (for å bruke frakoblet modus kreves iOS 10 eller nyere)

På Smart TV

Du kan bruke Min Kino på Samsung, LG og Philips Smart TV. Hent appen fra app-butikken, og logg deg inn med brukeren din.

På Apple TV

Appen kan lastes ned til Apple TV 4 fra App Store på samme måte som til smarttelefon og nettbrett. Logg deg deretter inn med brukeren din.

Du kan bruke brukeropplysningene dine på inntil fem forskjellige enheter, så hele familien kan se sine favoritter.