Hvordan logger jeg på?

www.minkino.com logger du på ved å klikke på Logg inn øverst i høyre hjørne. Angi e-postadressen din og det selvvalgte passordet ditt og klikk på Logg inn.

I Min Kino-appen til iPhone, iPad eller Android logger du på ved å klikke på i-ikonet på forsiden og deretter velge Logg inn og angi brukeropplysningene dine.

På Smart TV åpner du appen og klikker på ikonet av en person øverst i høyre hjørne. Logg deg inn ved hjelp av brukeropplysningene dine.