Hvordan sier jeg opp abonnementet?

Oppsigelse kan gjøres med en måneds varsel hvis du ikke har et tilbudsabonnement på 6 eller 12 måneder. I slike tilfeller kan abonnementet først sies opp med en måneds varsel etter de første fem månedene.

Du vil ha tilgang til alle filmene frem til betalingsperioden utløper.

Fremgangsmåten for oppsigelse av abonnement er avhengig av om du har opprettet abonnementet ditt på www.minkino.com (på datamaskin, Android- eller Kurio-enheter) eller via iTunes med Apple-id-en din (på alle Apple-enheter).

iOS11

• Gå inn på App Store på din iPhone eller iPad
  • Trykk på bruker-ikonet øverst til høyre
  • Trykk på Apple-ID (e-postadressen din) og inntast passordet ditt
  • Trykk på abonnementer og finn Min Kino
  • Trykk på avslutt abonnement