Hvordan får jeg bedre kvalitet?

I Min Kino-appen til iOS/Android skjer det en automatisk tilpassing av filmens kvalitet, som blant annet er avhengig av hvor god internettforbindelse du har. Hvis kvaliteten ikke er optimal til tross for god internettforbindelse, må du først og fremst kontrollere at du har oppdatert til den nyeste versjonen av Min Kino. Dette kan du sjekke i App Store/Google Play.

Hvis du opplever problemer med bildekvaliteten til tross for god internettforbindelse, kan det eventuelt hjelpe å lukke andre åpne programmer eller apper. Se hvordan du gjør dette på iPad/iPhone under Hva gjør jeg hvis filmen laster lenge eller hakker under avspilling? Husk imidlertid at de klassiske barneseriene ikke alltid har den beste oppløsningen.