Hvor og når skal jeg logge på?

Hvis du har et gyldig abonnement hos Min Kino, kan du bruke brukerkontoen din (e-post og passord) på en ny enhet og se Min Kino. For å kunne logge deg på må du ha opprettet en brukerkonto hos Min Kino. Hvis du hoppet over dette da du kjøpte abonnementet hos Min Kino via iTunes med Apple-id-en din, har du fortsatt muligheten til å opprette en brukerkonto.

Slik gjør du det:

Klikk på i-ikonet i Min Kino-appen og trykk på Opprett bruker. Når vi registrerer deg, knytter vi automatisk abonnementet ditt til brukerkontoen din.