Hvordan løser jeg inn verdikoder?

Du har antakelig mottatt en lenke sammen med verdikoden din. Følg denne lenken for å opprette abonnementet ditt.

Hvis det ikke følger med en lenke, følger du veiledningen nedenfor:

1. Gå til www.minkino.com.
  2. Klikk på «Opprett bruker» i øverste høyre hjørne.
  3. Klikk på «Har du en verdikode?», og skriv inn verdikoden din i feltet. Klikk på «Løs inn».
  4. Hvis du allerede har en bruker, klikker du bare på «Logg inn» og oppgir brukerinformasjonen din. Hvis du ikke har en bruker, må du opprette en ved hjelp av skjemaet.
  5. Hvis verdikoden din fornyes automatisk, må du oppgi betalingsopplysningene dine. Kontroller da at det riktige tilbudet er oppført, før du klikker på betalingsknappen.

Når du ser meldingen «Kjøpet ble gjennomført», er du klar til å se Min Kino.