Hva koster et abonnement?

Et månedsabonnement koster 49 kroner per måned og gir deg ubegrenset tilgang til Min Kino. Beløpet trekkes løpende hver måned fra kredittkortet du oppga da du tegnet abonnementet.

Du kan også velge halvårsabonnement til 45 kroner per måned, som betales på forskudd, eller et helårsabonnement til 39 kroner per måned, som også betales på forskudd.

Hvis du kjøper et abonnement via et Android-produkt eller nettsiden, er vår betalingsleverandør Bluesnap eller AltaPay, og transaksjonen vises på kontoen din som Nordisk Film

Hvis du kjøper et abonnement via iTunes på iPhone/iPad, går betalingen via Apple-id-en og vises på kontoen din som APPLE ITUNES STORE-DKK.

Husk at du når som helst kan si opp abonnementet ditt.