Hvordan tegner jeg et abonnement?

Via www.minkino.com

• Klikk på «Opprett bruker» i øverste høyre hjørne
  • Velg abonnementet du ønsker
  • Opprett en bruker, og godkjenn Min Kinos vilkår og betingelser. Hvis du allerede har en bruker, kan du logge deg inn
  • Du blir nå sendt videre til en betalingsside, der du må oppgi betalingsopplysningene dine (noe som skjer på en helt sikker måte). Det er mulig å betale med vanlig Dankort, Visa-Dankort og Mastercard.
  • Klikk «Betal» for å gjennomføre bestillingen

OBS: Hvis du allerede er abonnement og vil endre din eksisterende abonnementspakke, må du huske å si opp det gamle abonnement ditt først. Se fremgangsmåte under Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt?

Via appen på Android-produkter

• Hent Min Kino-appen i Google Play
  • Åpne en av de låste filmene i Min Kino-appen på Android-enheten din og velg å opprette et abonnement.
  • Velg abonnementet du ønsker
  • Opprett en bruker, eller logg inn hvis du allerede har en bruker, og godta Min Kinos vilkår og betingelser
  • Du blir nå sendt videre til en betalingsside, der du må oppgi betalingsopplysningene dine (noe som skjer på en helt sikker måte). Det er mulig å betale med vanlig Dankort, Visa-Dankort og Mastercard.
  • Klikk på «Betal» for å gjennomføre bestillingen

OBS: Hvis du allerede er abonnement og vil endre din eksisterende abonnementspakke, må du huske å si opp det gamle abonnement ditt først. Se fremgangsmåte under Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt?

Via appen på Apple-produkter

• Hent appen i App Store.
  • Åpne en av de låste filmene i Min Kino-appen på iOS-enheten din og velg å opprette et abonnement.
  • Deretter blir du bedt om å angi Apple-id-en din. Når du har angitt dette og godkjent kjøpet, blir abonnementet ditt opprettet – det løpende abonnementet blir fornyet hver måned frem til oppsigelse, og betalingen trekkes via Apple-id-en din.
  • Opprett en bruker ved å angi e-postadresse og et selvvalgt passord. Du er nå opprettet som bruker og har tilgang til alle de gode barnefilmene våre.

Husk at abonnementet ditt også kan brukes på datamaskin, nettbrett og smarttelefon.

OBS: Abonnement opprettet via appen på iPad/iPhone, blir administrert av iTunes